Deze filterregels hebben betrekking op het openen, doorzoeken, uitlezen en sluiten van registersleutels en registerwaarden. Het toevoegen van dergelijke filterregels is echter redelijk arbeidsintensief. Registerwaarden kunnen voor back-updoeleinden worden opgeslagen in een registerbestand met de extensieREG. pepflashplayer.dll microsoft Het lezen van deze bestanden kan met een eenvoudige teksteditor zoals Kladblok. Het is met behulp van een teksteditor echter ook mogelijk wijzigingen door te voeren in een REG-bestand, met als doel wijzigingen door te voeren in het register.

  • Op het internet zijn zeer veel registertweaks gedocumenteerd die met een registerbestand kunnen worden doorgevoerd.
  • Bevat algemene gegevens voor de configuratie van de computer, onafhankelijk van het aangemelde gebruikersaccount.
  • Heb je net een abonnement gekocht, dan duurt het minuten voordat alle gegevens zijn verwerkt.
  • Ook de taakbalk in Windows 10 is een onderdeel dat je volledig kunt inrichten naar je eigen smaak.

Hier staan dus verwijzingen naar de fabrikanten van de diverse geïnstalleerde software . Hoe geweldig zou het zijn als je Windows zonder hulp naar je hand zet en computerproblemen voortaan zelf weet op te lossen?

Programmas Verwijderen

Gebruik je ze nog allemaal of mogen er een paar worden verwijderd? Wil je apps volledig verwijderen, zonder dat er nog sporen achterblijven op je pc, dan kun je Revo Uninstaller gebruiken.

Tip 01: Fysiek Opruimen

Een tool als Advanced Registry Tracer maakt gebruik van de ‘snapshot’-methode voor het traceren van registerwijzigingen. Deze methode is wel vrij bewerkelijk, er moet namelijk tweemaal een volledig snapshot van het register worden gemaakt (een vóór en een ná de wijziging). Vervolgens worden de snapshots met elkaar vergeleken, de verschillen worden op tabblad Distinction in data geplaatst. Op zich een slimme methode, maar nogal bewerkelijk voor het achterhalen van meerdere registerwijzigingen… Laat je vraag via onderstaand formulier achter dan ontvang je zo snel mogelijk een reactie.

“Ik heb jaren geleden uw boek gekocht en kom er nu achter dat ik het beter eerder had kunnen lezen.” “Twee weken geleden ons boek gekocht, is nu al van onschatbare waarde geweest.” “Ik heb tot nu toe al je boeken gekocht en ze zijn echt fantastisch.” “Ik heb al een tijdje het boek “SchoonePC” en ik moet zeggen, ‘grandioos’! Het wordt allemaal helder uitgelegd. Natuurlijk zijn er wat moeilijke dingen bij voor een leek, maar ik ben er zéér content mee… Dank je wel.”

Leave a Reply